Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija04.jpg

U razdoblju od 25. do 26. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u restoran u Karlovcu, Mala Švarča, te je otuđio jedan LCD televizor, satelitski prijemnik, računalo i LCD monitor. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Tijekom noći s 25. na 26. svibnja nepoznati je počinitelj u Ogulinu, u Ulici Ogulinski Hreljin, provalio u trgovinu, te je otuđio novac i više desetaka šteka cigareta. Materijalna šteta je oko više desetaka tisuća kuna. U razdoblju od 25. do 26. svibnja u Karlovcu, na Trgu Josipa Broza, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner vlasništvo trgovačkog poduzeća iz Zagreba, te je otuđio više stotina komada boca plastične ambalaže. Materijalna šteta je oko 300 kuna. Jučer od 7 do 16.45 sati u Slunju, u Plitvičkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo Slunjanke starosti 62 godine, te ništa nije otuđio.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 25. do 26. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u restoran u Karlovcu, Mala Švarča, te je otuđio jedan LCD televizor, satelitski prijemnik, računalo i LCD monitor. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Tijekom noći s 25. na 26. svibnja nepoznati je počinitelj u Ogulinu, u Ulici Ogulinski Hreljin, provalio u trgovinu, te je otuđio novac i više desetaka šteka cigareta. Materijalna šteta je oko više desetaka tisuća kuna.

U razdoblju od 25. do 26. svibnja u Karlovcu, na Trgu Josipa Broza, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner vlasništvo trgovačkog poduzeća iz Zagreba, te je otuđio više stotina komada boca plastične ambalaže. Materijalna šteta je oko 300 kuna.

Jučer od 7 do 16.45 sati u Slunju, u Plitvičkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo Slunjanke starosti 62 godine, te ništa nije otuđio.



Stranica