Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/kovanice.jpg

Tijekom noći sa 17. na 18. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu lovačke i ribolovne opreme u Karlovcu, Zrinski trg, te je otuđio polog iz kase, određenu količinu oružja i opreme. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna. Jučer, u vremenu od 22 do 23.15 sati nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu, mjesto Tuškani, te je iz registar kase otuđio nešto novaca. Materijalna šteta je više stotina kuna. Jučer, oko 19 sati u caffe baru u Karlovcu, Mekušanska cesta, nepoznati je počinitelj otključao ladicu jukeboksa, te iz nje otuđio kovanice u iznosu od više stotina kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći sa 17. na 18. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu lovačke i ribolovne opreme u Karlovcu, Zrinski trg, te je otuđio polog iz kase, određenu količinu oružja i opreme. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.

Jučer, u vremenu od 22 do 23.15 sati nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu, mjesto Tuškani, te je iz registar kase otuđio nešto novaca. Materijalna šteta je više stotina kuna.

Jučer, oko 19 sati u caffe baru u Karlovcu, Mekušanska cesta, nepoznati je počinitelj otključao ladicu jukeboksa, te iz nje otuđio kovanice u iznosu od više stotina kuna.



Stranica