Krivotvorenje isprava

Slika PU_KA/mup_slike/ckv_vjestacenje_dokumenata01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad Karlovčaninom starosti 41 godinu utvrđeno je da je 27. srpnja 2005. godine preinačio otpusno pismo medicinskog centra i uporabio ga kao pravo u postupku priznavanja statusa Hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata i na taj način doveo u zabludu liječničku komisiju koja mu je taj status priznala. Protiv Karlovčanina je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela krivotvorenje isprave i prijevare. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je državljanin Bosne i Hercegovine starosti 30 godina, od strane nepoznate osobe s područja BiH pribavio svjedodžbu o završenom trećem razredu i diplomu o završenoj srednjoj školi koju je predao na nostrifikaciju iako je znao da je lažna. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad Karlovčaninom starosti 41 godinu utvrđeno je da je 27. srpnja 2005. godine preinačio otpusno pismo medicinskog centra i uporabio ga kao pravo u postupku priznavanja statusa Hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata i na taj način doveo u zabludu liječničku komisiju koja mu je taj status priznala. Protiv Karlovčanina je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela krivotvorenje isprave i prijevare.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je državljanin Bosne i Hercegovine starosti 30 godina, od strane nepoznate osobe s područja BiH pribavio svjedodžbu o završenom trećem razredu i diplomu o završenoj srednjoj školi koju je predao na nostrifikaciju iako je znao da je lažna. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.



Stranica