Razriješena kaznena djela - teške krađe provaljivanjem

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mlađi punoljetnik starosti 20 godina iz Karlovca, u razdoblju od 28. veljače do 14. travnja provalio u šest objekata na području grada Karlovca, i to u kiosk na Gažanskom trgu, u ugostiteljski objekt na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, u zlatarsku radnju u Jarnjevićevoj ulici, u ugostiteljski objekt u Masarikovoj ulici, u ugostiteljski objekt na Trgu Matije Gupca i u caffe bar u Vrbanićevom perivoju, a pokušao je provaliti u benzinsku pumpu u Karlovcu, u Ulici Rakovac. Tijekom činjenja ovih kaznenih djela počinitelj je otuđio novac, alkoholna pića, cigarete, slatkiše, upaljače, glazbenu liniju, kazetofone, mobitele, poker automat, aparat s lopticama, te dva računala. Materijalna šteta je 22 980 kuna i protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mlađi punoljetnik starosti 20 godina iz Karlovca, u razdoblju od 28. veljače do 14. travnja provalio u šest objekata na području grada Karlovca, i to u kiosk na Gažanskom trgu, u ugostiteljski objekt na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, u zlatarsku radnju u Jarnjevićevoj ulici, u ugostiteljski objekt u Masarikovoj ulici, u ugostiteljski objekt na Trgu Matije Gupca i u caffe bar u Vrbanićevom perivoju, a pokušao je provaliti u benzinsku pumpu u Karlovcu, u Ulici Rakovac. Tijekom činjenja ovih kaznenih djela počinitelj je otuđio novac, alkoholna pića, cigarete, slatkiše, upaljače, glazbenu liniju, kazetofone, mobitele, poker automat, aparat s lopticama, te dva računala.
Materijalna šteta je 22 980 kuna i protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.



Stranica