Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_KA/mup_slike/policajac02.jpg

Foto: ilustracija

U razdoblju od 14. do 17. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u Karlovcu, u Ulici Miroslava Krleže, te je otuđio više desetaka šteka raznih vrsta cigareta, nešto novaca i par kutijica duhanskih papirića. Materijalna šteta je oko 11 tisuća kuna.

U razdoblju od 13. do 17. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Draganiću, mjesto Budrovci, vlasništvo Karlovčanina starosti 62 godine, te ništa nije otuđio. Materijalna šteta je oko 200 kuna.

U razdoblju od 14. do 17. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Draganiću, mjesto Budrovci, vlasništvo Karlovčanina starosti 51 godinu, te je otuđio više litara vina, plinsku svjetiljku i više plinskih uložaka. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

U razdoblju od 14. do 17. svibnja nepoznati je počinitelj na gradilištu u mjestu Maletići, općina Netretić, provalio u spremnike za gorivo na četiri radna stroja, te je otuđio više stotina litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Tijekom noći sa 16. na 17. svibnja nepoznati je počinitelj ušao u ograđeni prostor dvorišta trgovine u Ogulinu, u Bolničkoj ulici, te je iz nezaključanog skladišta otuđio 16 punih kanti boje za zidove. Materijalna šteta je oko 1 260 kuna.



Stranica