Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/traka06.jpg

Foto: ilustracija

S 10. na 11. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici Maksimilijana Vrhovca, provalio u obiteljsku kuću u izgradnji, vlasništvo Karlovčanina starosti 63 godine, te je otuđio nekoliko bojlera i nekoliko ugrađenih plinskih peći, miješalicu za ljepilo i brusilicu. Ukupna materijalna šteta je oko 55 tisuća kuna.

S 10. na 11. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner poduzeća iz Svetog Križa, koji se nalazio na gradilištu u Karlovcu, u Ulici Imbre Tkalca, te je otuđio jedna građevinska kolica i više stotina metara električnog kabela raznog profila. Materijalna šteta je oko 28 tisuća kuna.

S 10. na 11. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u spremište alata komunalnog poduzeća u Lasinji, te je otuđio više bušilica, akumulatorski odvijač, agregat za struju, ubodnu pilu, motornu pilu, kutnu brusilicu i set nasadnih ključeva. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.

U razdoblju od 9. do 11. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u drvenu kućicu vlasništvo Dugorešanina starosti 28 godina, koja se nalazi na poljoprivrednom zemljištu u Dugoj Resi, u Mihalić Selu, te je otuđio motokultivator marke Lamborgini s priključnom frezom i potopnu pumpu za vodu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Tijekom noći s 10. na 11. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u rezervoare goriva na dva radna stroja vlasništvo 58-godišnjaka iz Jastrebarskog, koji su bili parkirani u mjestu Hrašće kod Ozlja, te je otuđio više stotina dizel goriva. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica