Krađe

Jučer je zaprimljena prijava 38-godišnjakinje iz Ogulina da joj je u prijepodnevnim satima ispred osnovne škole u Ogulinu otuđen nezaključan bicikl. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je zaprimljena prijava 33-godišnjaka iz Karlovca da mu je u razdoblju od 2. do 7. svibnja iz zajedničke garaže u Karlovcu, s motocikla marke Honda otuđen ispušni lonac i akumulator, te oštećeno sjedalo i dvije bočne plastične obloge motora. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Jučer je zaprimljena prijava prodavačice iz trgovine Rio u Karlovcu i prodavačice iz trgovine Varteks u Karlovcu o krađi muškog odijela koja se dogodila 6. svibnja između 17 i 20 sati. Ukupna materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer je zaprimljena prijava 38-godišnjakinje iz Ogulina da joj je u prijepodnevnim satima ispred osnovne škole u Ogulinu otuđen nezaključan bicikl. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je zaprimljena prijava 33-godišnjaka iz Karlovca da mu je u razdoblju od 2. do 7. svibnja iz zajedničke garaže u Karlovcu, s motocikla marke Honda otuđen ispušni lonac i akumulator, te oštećeno sjedalo i dvije bočne plastične obloge motora. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava prodavačice iz trgovine Rio u Karlovcu i prodavačice iz trgovine Varteks u Karlovcu o krađi muškog odijela koja se dogodila 6. svibnja između 17 i 20 sati. Ukupna materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica