Teška krađa provaljivanjem

Tijekom noći sa 6. na 7. svibnja nepoznati je počinitelj izvršio provalu u trgovinu u Karlovcu, vlasništvo 26-godišnje Karlovčanke, te je iz iste otuđio cigarete, raznovrsne suhomesnate proizvode i bonove za mobitel te vlasnici pričinio štetu od sedam tisuća kuna. Tijekom noći sa 6. na 7. svibnja nepoznati je počinitelj izvršio provalu u drvenu baraku u Karlovcu, vlasništvo Old timer Buba kluba Karlovac, te je otuđio plinski bojler, kuhinjsku napu, fritezu i sudoper, te pričinio materijalnu štetu od tri tisuće kuna.

Tijekom noći sa 6. na 7. svibnja nepoznati je počinitelj izvršio provalu u trgovinu u Karlovcu, vlasništvo 26-godišnje Karlovčanke, te je iz iste otuđio cigarete, raznovrsne suhomesnate proizvode i bonove za mobitel te vlasnici pričinio štetu od sedam tisuća kuna.

Tijekom noći sa 6. na 7. svibnja nepoznati je počinitelj izvršio provalu u drvenu baraku u Karlovcu, vlasništvo Old timer Buba kluba Karlovac, te je otuđio plinski bojler, kuhinjsku napu, fritezu i sudoper, te pričinio materijalnu štetu od tri tisuće kuna.



Stranica