Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija04.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava predstavnice tekstilne trgovine iz Karlovca, Trg Milana Šuflaja, da su dvoje nepoznatih počinitelja 28. travnja oko podneva s polica u trgovini otuđili više muških majica. Materijalna šteta je oko 5 700 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 59 godina da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 24. travnja do 3. svibnja iz otključanedvorišne zgrade u Karlovcu, u Ulici Donja Jelsa, otuđio elektro mlin za mljevenje kukuruza. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava Ogulinčanina starosti 46 godina da je tijekom jučerašnjeg dana nepoznati počinitelj u vremenu od 7.45 do 14.15 sati njegovoj kćerci otuđio bicikl marke Trek koji se nalazio ispred škole u Ogulinu, u Ulici Struga. Materijalna šteta je oko 1 250 kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava predstavnice tekstilne trgovine iz Karlovca, Trg Milana Šuflaja, da su dvoje nepoznatih počinitelja 28. travnja oko podneva s polica u trgovini otuđili više muških majica. Materijalna šteta je oko 5 700 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 59 godina da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 24. travnja do 3. svibnja iz otključane dvorišne zgrade u Karlovcu, u Ulici Donja Jelsa, otuđio elektro mlin za mljevenje kukuruza. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava Ogulinčanina starosti 46 godina da je tijekom jučerašnjeg dana nepoznati počinitelj u vremenu od 7.45 do 14.15 sati njegovoj kćerci otuđio bicikl marke Trek koji se nalazio ispred škole u Ogulinu, u Ulici Struga. Materijalna šteta je oko 1 250 kuna.



Stranica