Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policija_uz_rijeku.jpg

S 3. na 4. svibnja u vremenu od 18 do 10 sati nepoznati je počinitelj s obale rijeke Kupe u mjestu Drežnik, u Karlovcu, otuđio drveni čamac vlasništvo Karlovčanina starosti 52 godine. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna. U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, te je otuđio vibro ploču, motornu pumpu i nekoliko guma različitih dimenzija. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. Tijekom noći s 3. na 4. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u tri objekta, i to u videoteku u Karlovcu, u Ulici Miroslava Krleže, u kiosk u Karlovcu, u Ulici Vladimira Nazora i u poker aparat koji se nalazi u caffe baru u Karlovcu, u Ulici Miroslava Krleže, te je tom prilikom otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta i novac. Ukupna materijalna šteta je oko 12 500 kuna. U razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Ozljanina starosti 44 godine, koji je bio parkiran u Ozlju, u Ulici Karlovačka cesta, te je otuđio više desetaka litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 300 kuna.

Foto: ilustracija

S 3. na 4. svibnja u vremenu od 18 do 10 sati nepoznati je počinitelj s obale rijeke Kupe u mjestu Drežnik, u Karlovcu, otuđio drveni čamac vlasništvo Karlovčanina starosti 52 godine. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u mjestu Jarče Polje, općina Netretić, te je otuđio vibro ploču, motornu pumpu i nekoliko guma različitih dimenzija. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u tri objekta, i to u videoteku u Karlovcu, u Ulici Miroslava Krleže, u kiosk u Karlovcu, u Ulici Vladimira Nazora i u poker aparat koji se nalazi u caffe baru u Karlovcu, u Ulici Miroslava Krleže, te je tom prilikom otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta i novac. Ukupna materijalna šteta je oko 12 500 kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Ozljanina starosti 44 godine, koji je bio parkiran u Ozlju, u Ulici Karlovačka cesta, te je otuđio više desetaka litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 300 kuna.



Stranica