Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Tijekom noći s 30. travnja na 1. svibnja nepoznati je počinitelj iz ulaza stambene zgrade u Karlovcu, Ulica Pere Filipca otuđio bicikl vlasništvo Karlovčanke starosti 44 godine. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 57 godina, da mu je 29. travnja oko 21 sat, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće u Karlovcu, mjesto Gornja Trebinja otuđio gusenu kadu. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava vlasnika ugostiteljskog objekta iz Ogulina u Ulici Ljudevita Gaja da je u nedjelju, 2. svibnja u vremenu od 8 do 9.30 sati nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta otuđio utržak od više stotina kuna za vrijeme dok je konobarica posluživala goste na terasi. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava predstavnika poduzeća iz Križevaca, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja s gradilišta u Ogulinu, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić s građevinske miješalice za beton otuđio trofazni elektromotor. Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava vlasnice caffe bara iz Ozlja, Ulica Zrinskih i Frankopana da je tijekom noći s 1. na 2. svibnja nepoznati počinitelj otuđio PVC kontejner za odlaganje otpada koji se nalazio ispred caffe bara. Materijalna šteta je oko 300 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 30. travnja na 1. svibnja nepoznati je počinitelj iz ulaza stambene zgrade u Karlovcu, Ulica Pere Filipca otuđio bicikl vlasništvo Karlovčanke starosti 44 godine. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 57 godina, da mu je 29. travnja oko 21 sat, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće u Karlovcu, mjesto Gornja Trebinja otuđio gusenu kadu. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava vlasnika ugostiteljskog objekta iz Ogulina u Ulici Ljudevita Gaja da je u nedjelju, 2. svibnja u vremenu od 8 do 9.30 sati nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta otuđio utržak od više stotina kuna za vrijeme dok je konobarica posluživala goste na terasi.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava predstavnika poduzeća iz Križevaca, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja s gradilišta u Ogulinu, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić s građevinske miješalice za beton otuđio trofazni elektromotor.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava vlasnice caffe bara iz Ozlja, Ulica Zrinskih i Frankopana da je tijekom noći s 1. na 2. svibnja nepoznati počinitelj otuđio PVC kontejner za odlaganje otpada koji se nalazio ispred caffe bara. Materijalna šteta je oko 300 kuna.



Stranica