Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policija_uz_rijeku.jpg

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u dva građevinska kontejnera vlasništvo poduzeća iz Karlovca, a koja se nalaze na gradilištu pokraj rijeke Korane na Mekušanskom Polju, te je otuđio nekoliko limenki spreja boje, nešto alata, te nekoliko litara mješavine goriva i ulja za motornu pilu. Materijalna šteta je oko 600 kuna. U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu, Pokupska Luka, provalio u gospodarski objekt građevinskog poduzeća iz Karlovca, te s traktora koji se nalazio u gospodarskoj zgradi otuđio pumpu, razvodnik za paljenje, reduktor i kalač za drva. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. S 2. na 3. svibnja u vremenu od 11 do 5.40 sati nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici kralja Tomislava provalio u škrinju za sladoled od kuda je otuđio veću količinu raznog sladoleda. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Tijekom noći s 1. na 2. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu, Ulica Luščić te je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u ograđeni prostor gradilišta u Karlovcu u Ulici Petra Kružića, od kuda je s kontejnera otuđio oko 50 metara naponskog kabela za dizalicu, a s objekta u izgradnji više stotina metara već ugrađenog električnog kabela različitog profila. Ukupna materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u dva građevinska kontejnera vlasništvo poduzeća iz Karlovca, a koja se nalaze na gradilištu pokraj rijeke Korane na Mekušanskom Polju, te je otuđio nekoliko limenki spreja boje, nešto alata, te nekoliko litara mješavine goriva i ulja za motornu pilu. Materijalna šteta je oko 600 kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu, Pokupska Luka, provalio u gospodarski objekt građevinskog poduzeća iz Karlovca, te s traktora koji se nalazio u gospodarskoj zgradi otuđio pumpu, razvodnik za paljenje, reduktor i kalač za drva. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

S 2. na 3. svibnja u vremenu od 11 do 5.40 sati nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici kralja Tomislava provalio u škrinju za sladoled od kuda je otuđio veću količinu raznog sladoleda. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Tijekom noći s 1. na 2. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu, Ulica Luščić te je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u ograđeni prostor gradilišta u Karlovcu u Ulici Petra Kružića, od kuda je s kontejnera otuđio oko 50 metara naponskog kabela za dizalicu, a s objekta u izgradnji više stotina metara već ugrađenog električnog kabela različitog profila. Ukupna materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.



Stranica