Krađe

Jučer je zaprimljena prijava 62-godišnjaka iz Pule da mu je u prostorijama trgovačkog centra u Karlovcu otuđen novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, određeni novčani iznos i kartica tekućeg računa pomoću koje je kasnije podignut novac na bankomatu. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. Jučer je zaprimljena prijava 26-godišnjaka iz Karlovca o krađi mopeda koja se dogodila noću s 26. na 27. travnja u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Jučer su zaprimljene tri prijave o krađi bicikala na području grada Karlovca koje su se dogodile u razdoblju od 25. do 28. travnja. Otuđeni bicikli pronađeni su skriveni u napuštenoj kući, te su vlasnici nakon prepoznavanja preuzeli svoje bicikle. U razdoblju od 26. do 27. travnja u mjestu Priselci, Karlovac, otuđen je osobni automobil marke Fiat 126 vlasništvo 52-godišnjaka iz Ozlja. Otuđeni automobil pronađen je devastiran u šumskom predjelu u mjestu Zadobarje. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Jučer je zaprimljena prijava 62-godišnjaka iz Pule da mu je u prostorijama trgovačkog centra u Karlovcu otuđen novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, određeni novčani iznos i kartica tekućeg računa pomoću koje je kasnije podignut novac na bankomatu. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Jučer je zaprimljena prijava 26-godišnjaka iz Karlovca o krađi mopeda koja se dogodila noću s 26. na 27. travnja u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer su zaprimljene tri prijave o krađi bicikala na području grada Karlovca koje su se dogodile u razdoblju od 25. do 28. travnja. Otuđeni bicikli pronađeni su skriveni u napuštenoj kući, te su vlasnici nakon prepoznavanja preuzeli svoje bicikle.

U razdoblju od 26. do 27. travnja u mjestu Priselci, Karlovac, otuđen je osobni automobil marke Fiat 126 vlasništvo 52-godišnjaka iz Ozlja. Otuđeni automobil pronađen je devastiran u šumskom predjelu u mjestu Zadobarje. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.



Stranica