Šumska krađa

Slika PU_KA/slike/zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PP_Ozalj.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ozalj zaprimljena prijava Ozljanina starosti 46 godina, da mu je nepoznati počinitelj 24. travnja u šumi zvanoj Grič kod mjesta Ferenci, grad Ozalj, porušio i pripremio za odvoz devet stabala hrasta i 14 stabala graba. Materijalna šteta će biti naknadno procijenjena. U nedjelju, 25. travnja u vremenu od 17 do 23 sata, u mjestu Lička Jesenica, općina Saborsko, nepoznati je počinitelj s pomoćnog stovarišta otuđio oko 60 kubika jelovih trupaca, vrijednosti oko 30 tisuća kuna. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je počinitelj ovog kaznenog djela Zagrepčanin starosti 48 godina, protiv kojeg će biti proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu.

Foto: PU karlovačka

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ozalj zaprimljena prijava Ozljanina starosti 46 godina, da mu je nepoznati počinitelj 24. travnja u šumi zvanoj Grič kod mjesta Ferenci, grad Ozalj, porušio i pripremio za odvoz devet stabala hrasta i 14 stabala graba. Materijalna šteta će biti naknadno procijenjena.

U nedjelju, 25. travnja u vremenu od 17 do 23 sata, u mjestu Lička Jesenica, općina Saborsko, nepoznati je počinitelj s pomoćnog stovarišta otuđio oko 60 kubika jelovih trupaca, vrijednosti oko 30 tisuća kuna. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je počinitelj ovog kaznenog djela Zagrepčanin starosti 48 godina, protiv kojeg će biti proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu.



Stranica