Krađa

Slika PU_KA/slike/zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava predstavnika poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 10. do 23. ožujka iz njihove automehaničarske radionice u Karlovcu, Gažanski trg otuđio kutnu brusilicu i električnu bušilicu, a iz bravarske radionice prijenosni aparat za zavarivanje. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. U razdoblju od 9. do 23. travnja nepoznati je počinitelj otuđio bicikl marke T-REX vlasništvo Karlovčanina starosti 26 godina, koji se zaključan nalazio ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici kralja Zvonimira. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Foto: PU karlovačka

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava predstavnika poduzeća iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 10. do 23. ožujka iz njihove automehaničarske radionice u Karlovcu, Gažanski trg otuđio kutnu brusilicu i električnu bušilicu, a iz bravarske radionice prijenosni aparat za zavarivanje. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

U razdoblju od 9. do 23. travnja nepoznati je počinitelj otuđio bicikl marke T-REX vlasništvo Karlovčanina starosti 26 godina, koji se zaključan nalazio ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici kralja Zvonimira. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.



Stranica