Razriješena kaznena djela - teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Nakon što je početkom travnja zaprimljen zahtjev Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu o prikupljanju obavijesti u svezi počinjenog kaznenog djela teške krađe na vojnom poligonu u Krnjaku, djelatnici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje te utvrdili da je Karlovčanin starosti 23 godine tijekom mjeseca siječnja i veljače ove godine, počinitelj ovog kaznenog djela, a kojom prilikom je s vojnog poligona otuđio veću količinu vodoinstalaterskog i elektro materijala, te drugog inventara. Materijalna šteta je 35 000 kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 31-godišnjak i 25-godišnjak iz Karlovca, te 31-godišnjak i 55-godišnjakinja iz Draganića u razdoblju od 15. do 22. ožujka iz ograđenog prostora Hrvatskih željeznica u Draganiću, otuđili tisuću metara kabela. Materijalna šteta je 260 tisuća kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.

Foto: ilustracija
 
Nakon što je početkom travnja zaprimljen zahtjev Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu o prikupljanju obavijesti u svezi počinjenog kaznenog djela teške krađe na vojnom poligonu u Krnjaku, djelatnici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje te utvrdili da je Karlovčanin starosti 23 godine tijekom mjeseca siječnja i veljače ove godine, počinitelj ovog kaznenog djela, a kojom prilikom je s vojnog poligona otuđio veću količinu vodoinstalaterskog i elektro materijala, te drugog inventara. Materijalna šteta je 35 000 kuna.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 31-godišnjak i 25-godišnjak iz Karlovca, te 31-godišnjak i 55-godišnjakinja iz Draganića u razdoblju od 15. do 22. ožujka iz ograđenog prostora Hrvatskih željeznica u Draganiću, otuđili tisuću metara kabela. Materijalna šteta je 260 tisuća kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.


Stranica