Teška krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policajac03.jpg

U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati počinitelj je u Ogulinu u Ulici Pešćenica, provalio u poduzeće iz Zagreba, te otuđio metalnu bačvu s većom količinom dizel goriva i nekoliko komada metalnih cijevi. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. S 18. na 19. travnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovački obrt u Karlovcu u Ulici kralja Zvonimira vlasništvo Karlovčanke starosti 51 godinu, te otuđio više desetaka kutija raznih vrsta cigareta i kovanice iz registar kase. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati je počinitelj provalio u prostorije sportskog kluba u Karlovcu, Foginovo kupalište, te otuđio više utega i više šipki za utege te drugu sportsku opremu. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Riječkoj ulici provalio u podrum obiteljske kuće vlasništvo Karlovčanke starosti 43 godine, te otuđio trimer. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati počinitelj je u Ogulinu u Ulici Pešćenica, provalio u poduzeće iz Zagreba, te otuđio metalnu bačvu s većom količinom dizel goriva i nekoliko komada metalnih cijevi. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

S 18. na 19. travnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovački obrt u Karlovcu u Ulici kralja Zvonimira vlasništvo Karlovčanke starosti 51 godinu, te otuđio više desetaka kutija raznih vrsta cigareta i kovanice iz registar kase. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati je počinitelj provalio u prostorije sportskog kluba u Karlovcu, Foginovo kupalište, te otuđio više utega i više šipki za utege te drugu sportsku opremu. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

U razdoblju od 16. do 19. travnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Riječkoj ulici provalio u podrum obiteljske kuće vlasništvo Karlovčanke starosti 43 godine, te otuđio trimer. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica