Izbjegavanje carinskog nadzora

Jučer u jutarnjim satima na ulazu u Republiku Hrvatsku, na Graničnom prijelazu Jurovski Brod, u dva odvojena slučaja kontrolirani su osobni automobili u suradnji s djelatnicima carine. Tom prilikom je u osobnom automobilu austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji državljanin BiH, pronađeno 3,5 kg kave, dok je u osobnom automobilu švicarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji državljanin BiH pronađeno 5,5 kg kave. Jučer oko 13.30 sati je na ulazu u RH na graničnom prijelazu Maljevac sa službenicima carine kontroliran osobni automobil austrijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji državljanin BiH. U automobilu je pronađeno 8,8 kg kave, 14,5 kg zamrznutog mesa i pet litara rakije.

Jučer u jutarnjim satima na ulazu u Republiku Hrvatsku, na Graničnom prijelazu Jurovski Brod, u dva odvojena slučaja kontrolirani su osobni automobili u suradnji s djelatnicima carine. Tom prilikom je u osobnom automobilu austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji državljanin BiH, pronađeno 3,5 kg kave, dok je u osobnom automobilu švicarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji državljanin BiH pronađeno 5,5 kg kave.

Jučer oko 13.30 sati je na ulazu u RH na graničnom prijelazu Maljevac sa službenicima carine kontroliran osobni automobil austrijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji državljanin BiH. U automobilu je pronađeno 8,8 kg kave, 14,5 kg zamrznutog mesa i pet litara rakije.



Stranica