Traži se nestali Josip Pernar

Slika PU_KA/pu_info/2010/nestali_josip_pernar/Josip_Pernar.jpg

8. ožujka 2010. godine u prostorijama Policijske postaje Ozalj od strane članova uže obitelji prijavljen je nestanak JOSIPA PERNARA rođen 17. kolovoza 1955. godine, iz Ozlja, mjesto Ilovac, koji do današnjeg dana unatoč svim aktivnostima policije i građana nije pronađen. JOSIP PERNAR se zadnji put sa svojim sinom kontaktirao putem telefona 7. ožujka 2010. godine oko 19.30

Foto: PU karlovačka

8. ožujka 2010. godine u prostorijama Policijske postaje Ozalj od strane članova uže obitelji prijavljen je nestanak JOSIPA PERNARA rođen 17. kolovoza 1955. godine, iz Ozlja, mjesto Ilovac, koji do današnjeg dana unatoč svim aktivnostima policije i građana nije pronađen.

JOSIP PERNAR se zadnji put sa svojim sinom kontaktirao putem telefona 7. ožujka 2010. godine oko 19.30 sati kad su se isti dogovorili da će Josip Pernar tijekom idućeg dana doći kod sina u Ljubljanu. S obzirom da se otac nije pojavio u Ljubljani i s obzirom da ga sin više nije mogao dobiti putem telefona, potražio ga je na adresi prebivališta i tamo nije zatekao oca niti je zatekao osobni automobil kojeg otac koristi, marke Audi A6, tamno zelene boje, slovenskih nacionalnih registarskih oznaka LJ95-8PJ. Izvršenim lociranjem mobilnog telefona kojeg koristi Josip Pernar, utvrđeno je da je isti zadnji put lociran 8. ožujka 2010. godine oko 16 sati na odašiljaču Lović Prekriški u Ozlju.

JOSIP PERNAR je najvjerojatnije odjeven u crnu traper jaknu, hlače tamne boje i tenisice NN marke i boje.

S obzirom da dosadašnje traganje za nestalim JOSIPOM PERNAROM nije rezultiralo njegovim pronalaskom, molimo svekoliko građanstvo da ukoliko uoče osobu ili im je poznat kakav koristan podatak, neka kontaktiraju Policijsku upravu karlovačku na broj telefona 92 ili Policijsku postaju Ozalj na broj telefona 047/664 739.



Stranica