Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/policajac03.jpg

U razdoblju od 1. studenog 2009. g. do 15. ožujka 2010. g. nepoznati počinitelj provalio je u garažu vikend kuće u Dugoj Resi, u mjestu Donji Zvečaj, te je otuđio tri električna aparata za obradu drva i jednu plinsku bocu. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. U razdoblju od 13. do 15. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u restoran u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, te je otuđio više litara alkoholnog pića, nešto mesa, mesoreznicu, te dva noža. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Tijekom noći s 14. na 15. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju u Rakovici, mjesto Grabovac, te je otuđio cigarete, slatkiše i mobitel marke Nokia. Materijalna šteta je oko 13 tisuća kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 1. studenog 2009. g. do 15. ožujka 2010. g. nepoznati počinitelj provalio je u garažu vikend kuće u Dugoj Resi, u mjestu Donji Zvečaj, te je otuđio tri električna aparata za obradu drva i jednu plinsku bocu. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

U razdoblju od 13. do 15. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u restoran u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, te je otuđio više litara alkoholnog pića, nešto mesa, mesoreznicu, te dva noža. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Tijekom noći s 14. na 15. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju u Rakovici, mjesto Grabovac, te je otuđio cigarete, slatkiše i mobitel marke Nokia. Materijalna šteta je oko 13 tisuća kuna.



Stranica