Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg
Foto: ilustracija
 
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starosti 49 godina da je nepoznati počinitelj istog dana u ranim jutarnjim satima iz njegove nezaključane obiteljske kuće u Karlovcu, u Dubrovačkoj ulici, otuđio nakit, novčanik, karticu žiro-računa, zdravstvenu iskaznicu, tri torbice, te nešto novca. Materijalna šteta je oko 6 400 kuna.
 
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 60 godina da je nepoznati počinitelj istog dana u vremenu od 00.30 do 4 sata iz nezaključane obiteljske kuće u Karlovcu, u Ulici Matije Jurja Šporera, otuđio torbicu s novčanikom, ključeve od kuće, zdravstvenu iskaznicu i iskaznicu zdravstvenog osiguranja, te manju količinu novca. Materijalna šteta je oko 50 kuna.
 
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 51 godinu da je nepoznati počinitelj istog dana u vremenu od 00.30 do 5 sati iz nezaključane obiteljske kuće otuđio dvije ženske torbice, od kojih je jedna njezino vlasništvo, a jedna vlasništvo njezine kćeri, u kojima se nalazila liječnička dokumentacija, novčanici, osobni dokumenti i bankovne kartice, ključevi, sunčane naočale, te nešto novca. Ukupna materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.
 
Jučer je zaprimljena prijava srednje škole iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u vremenskom periodu od 12. do 24. veljače iz prizemlja zgrade u Karlovcu, u Ulici Rakovac, otuđio projektor nepoznate marke. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.


Stranica