Krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Tijekom noći 28. veljače između 1.30 i 8 sati otuđen je moped marke Peugeot žuto-crne boje vlasništvo Karlovčanke starosti 31 godinu, a koji se nalazio zaključan ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Vatroslava Lisinskog. Materijalna šteta je oko 5 500 kuna. Jučer, 28. veljače u PP Karlovac zaprimljena je prijava Karlovčanina starosti 18 godina da mu je istog dana oko 00.30 sati s vješalice u caffe baru u Karlovcu u Preradovićevoj ulici otuđena kožna jakna, crne boje, proizvođača Bata, ručni sat marke Fossil, osobna iskaznica i nešto novaca. Materijalna šteta je oko 2 200 kuna. U subotu, 27. veljače tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj je iz otključane drvarnice župnog ureda u Karlovcu u Ulici Ruđera Boškovića otuđio tri motorne kosilice za travu, te jedne električne i jedne motorne škare za živicu. Materijalna šteta je oko 7 600 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći 28. veljače između 1.30 i 8 sati otuđen je moped marke Peugeot žuto-crne boje vlasništvo Karlovčanke starosti 31 godinu, a koji se nalazio zaključan ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Vatroslava Lisinskog. Materijalna šteta je oko 5 500 kuna.

Jučer, 28. veljače u PP Karlovac zaprimljena je prijava Karlovčanina starosti 18 godina da mu je istog dana oko 00.30 sati s vješalice u caffe baru u Karlovcu u Preradovićevoj ulici otuđena kožna jakna, crne boje, proizvođača Bata, ručni sat marke Fossil, osobna iskaznica i nešto novaca. Materijalna šteta je oko 2 200 kuna.

U subotu, 27. veljače tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj je iz otključane drvarnice župnog ureda u Karlovcu u Ulici Ruđera Boškovića otuđio tri motorne kosilice za travu, te jedne električne i jedne motorne škare za živicu. Materijalna šteta je oko 7 600 kuna.



Stranica