Teška krađa provaljivanjem

Jučer u vremenu od 17.30 do 20 sati izvršena je provala u ugostiteljski objekt u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici vlasništvo Dugorešanke starosti 56 godina kojom prilikom ništa nije otuđeno. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna. S 27. na 28. veljaču u vremenu od 9 do 10.15 sati nepoznati počinitelj ušao je u nezaključano osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Karlovčanina starosti 71 godinu koji je bio parkiran u Karlovcu u Ulici Miroslava Krleže, a gdje je uporabom fizičke snage i podesnog alata pokušao upaliti i otuđiti vozilo u čemu nije uspio iz razloga što u osobnom automobilu nije bilo akumulatora. Materijalna šteta je oko 300 kuna.

Jučer u vremenu od 17.30 do 20 sati izvršena je provala u ugostiteljski objekt u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici vlasništvo Dugorešanke starosti 56 godina kojom prilikom ništa nije otuđeno. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna.

S 27. na 28. veljaču u vremenu od 9 do 10.15 sati nepoznati počinitelj ušao je u nezaključano osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Karlovčanina starosti 71 godinu koji je bio parkiran u Karlovcu u Ulici Miroslava Krleže, a gdje je uporabom fizičke snage i podesnog alata pokušao upaliti i otuđiti vozilo u čemu nije uspio iz razloga što u osobnom automobilu nije bilo akumulatora. Materijalna šteta je oko 300 kuna.



Stranica