Djeca karlovačkih vrtića u obilasku Informativnog centra policije

Slika PU_KA/pu_info/2010/vrtici_i_icp/Vrtici_i_ICP.jpg

Foto: PPrP Karlovac

Od utorka, 9. veljače, pa sve do kraja mjeseca ožujka, djeca najstarijih grupa karlovačkih vrtića zajedno sa svojim tetama dolazit će u posjetu policiji u Informativni centar policije u Karlovcu na Trg Petra Zrinskog, gdje će im biti održano predavanje od strane djelatnika Postaje prometne policije Karlovac na temu sigurnog sudjelovanja u prometu, uz korištenje materijala predviđenog njihovom uzrastu (edukacija putem prikazivanja crtanih filmova s tematikom prometa) i uz prisustvo HAC-ove Zebre koja će im kroz igru dati korisne savjete o ponašanju u prometu.
U utorak su Informativni centar policije posjetila djeca Dječjeg vrtića Dubovac koje su tijekom njihovog pješačenja od vrtića do Informativnog centra policije pratili kontakt policajci koji su svojom nazočnošću brinuli o njihovoj sigurnosti prilikom kretanja kroz ulice grada Karlovca, a i praktično im je pokazan način pravilnog kretanja i ponašanja u prometu.
Vjerujemo da ćemo i ovim vidom naših aktivnosti osigurati bolju sigurnost djece u prometu tijekom njihovih prvih školskih dana.



Stranica