Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/kovanice.jpg

Tijekom noći s 1. na 2. veljače izvršena je provala u osnovnu školu u Karlovcu, u Radićevoj ulici, od kuda je iz caffe aparata koji se nalazio u hodniku zgrade, otuđena ladica s novcima. U noći s 1. na 2. veljače izvršena je provala u caffe bar u Karlovcu, na Koranskom šetalištu, od kuda je iz automata za igre otuđena manja količina novca. S 1. na 2. veljače izvršena je provala u tri automata za kovanice u samoposlužnoj autopraonici u Karlovcu, u Tuškanovoj ulici, iz kojih je otuđena određena količina novca.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 1. na 2. veljače izvršena je provala u osnovnu školu u Karlovcu, u Radićevoj ulici, od kuda je iz caffe aparata koji se nalazio u hodniku zgrade, otuđena ladica s novcima.

U noći s 1. na 2. veljače izvršena je provala u caffe bar u Karlovcu, na Koranskom šetalištu, od kuda je iz automata za igre otuđena manja količina novca.

S 1. na 2. veljače izvršena je provala u tri automata za kovanice u samoposlužnoj autopraonici u Karlovcu, u Tuškanovoj ulici, iz kojih je otuđena određena količina novca.



Stranica