Akcija Manje oružja - manje tragedija

Slika PU_KA/mup_slike/oruzje03.jpg

U petak, 18. prosinca u vremenu od 9 do 12 sati Policijska postaja Ogulin na području općine Plaški provest će akciju Manje oružja - manje tragedija u sklopu koje će građani moći, bez sankcija, policiji dragovoljno predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i to na prostoru mjesne tržnice u Plaškom gdje će policijski službenici postaviti štand. U cilju podizanja opće sigurnosti građana, a poglavito djece, pozivamo sve građane općine Plaški i okolice, koji se još uvijek nisu riješili nepotrebno oružja i streljiva, da to tada učine.

Foto: ilustracija

U petak, 18. prosinca  u vremenu od 9 do 12 sati Policijska postaja Ogulin na području općine Plaški provest će akciju Manje oružja - manje tragedija u sklopu koje će građani moći, bez sankcija, policiji dragovoljno predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i to na prostoru mjesne tržnice u Plaškom gdje će policijski službenici postaviti štand.
U cilju podizanja opće sigurnosti građana, a poglavito djece,  pozivamo sve građane općine Plaški i okolice, koji se još uvijek nisu riješili nepotrebno oružja i streljiva, da to tada učine.



Stranica