Teška krađa provaljivanjem

U noći s 28. na 29. studenog izvršena je provala u trgovački obrt u Karlovcu, u mjestu Zadobarje, vlasništvo Karlovčanke starosti 25 godina kojom prilikom je otuđena određena količina novca, cigareta, suhomesnatih proizvoda i sireva, te slatkiša. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna. U vremenu od 29. listopada do 29. studenog izvršena je provala u zgradu područne škole u mjestu Veljun, grad Slunj, od kuda je otuđena jedna peć na kruta goriva, te sanitarni dijelovi. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

U noći s 28. na 29. studenog izvršena je provala u trgovački obrt u Karlovcu, u mjestu Zadobarje, vlasništvo Karlovčanke starosti 25 godina kojom prilikom je otuđena određena količina novca, cigareta, suhomesnatih proizvoda i sireva, te slatkiša. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

U vremenu od 29. listopada do 29. studenog izvršena je provala u zgradu područne škole u mjestu Veljun, grad Slunj, od kuda je otuđena jedna peć na kruta goriva, te sanitarni dijelovi. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.


Stranica