Krađa

U vremenskom periodu od 26. do 28. studenog sa kuće u Belajskim Poljicama, općina Barilović, otuđeno je 8 metara vertikalnog bakrenog oluka za odvodnju oborinskih voda sa krova. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tisuću kuna. Unatrag desetak dana na prostoru auto otpada u Duga Resi otuđeno je 8 aluminijskih felgi, 4 čelične felge, 2 diska i čeljusti osobnog automobila, te sportski upravljač. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna. U vremenskom periodu od 15. do 28. studenog uz uporabu ključa nepoznati počinitelj je ušao u vikend kuću u Karlovcu, Koranski Brijeg, odakle je otuđio motor usisavača, zidnu sliku i tri muška odijela. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 26. do 28. studenog sa kuće u Belajskim Poljicama, općina Barilović, otuđeno je 8 metara vertikalnog bakrenog oluka za odvodnju oborinskih voda sa krova. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tisuću kuna.

Unatrag desetak dana na prostoru auto otpada u Duga Resi otuđeno je 8 aluminijskih felgi, 4 čelične felge, 2 diska i čeljusti osobnog automobila, te sportski upravljač. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 15. do 28. studenog uz uporabu ključa nepoznati počinitelj je ušao u vikend kuću u Karlovcu, Koranski Brijeg, odakle je otuđio motor usisavača, zidnu sliku i tri muška odijela. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.



Stranica