Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_KA/mup_slike/cigarete01.jpg

Jučer u vremenu od 14 do 24 sata od strane nepoznatog počinitelja izvršena je provala u benzinsku pumpu na području grada Karlovca, od kuda je otuđena veća količina cigareta, alkoholnih pića i drugo. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna. U vremenskom periodu od 10. do 11. listopada od 12 do 19 sati nepoznati počinitelj izvršio je provalu u trgovinu na području općine Draganić, od kuda je otuđio veću količinu odjevnih predmeta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 25 tisuća kuna.

Foto: ilustracija
Jučer u vremenu od 14 do 24 sata od strane nepoznatog počinitelja izvršena je provala u benzinsku pumpu na području grada Karlovca, od kuda je otuđena veća količina cigareta, alkoholnih pića i drugo. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 10. do 11. listopada od 12 do 19 sati nepoznati počinitelj izvršio je provalu u trgovinu na području općine Draganić, od kuda je otuđio veću količinu odjevnih predmeta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 25  tisuća kuna.



Stranica