Oštećenje tuđe stvari

Slika PU_KA/mup_slike/nasilnik_udara_sakom.jpg

Jučer je u prostorije policijske postaje Ogulin pristupio 46-godišnjak iz Ogulina, te je prijavio da je u petak, 2. listopada u Ogulinu 43-godišnjak iz Ogulina u stanu prijavitelja uporabom tjelesne snage uništio i oštetio telefonski aparat, telefaks, interfon, troja staklena vrata na regalu, regal, tri lustera, zamrzivač marke Gorenje, stalak za telefon i četiri prozorska stakla. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 35 tisuća kuna. Jučer je u policijsku postaju Ozalj pristupio 51-godišnjak iz Polja Ozaljskog, grad Ozalj, te je prijavio da mu je u vremenskom periodu od 5. do 6. listopada nepoznati počinitelj oštetio pokrovnu mramornu ploču na grobnom mjestu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tri tisuće kuna.

Foto: ilustracija
Jučer je u prostorije policijske postaje Ogulin pristupio 46-godišnjak iz Ogulina, te je prijavio da je u petak, 2. listopada u Ogulinu 43-godišnjak iz Ogulina u stanu prijavitelja uporabom tjelesne snage uništio i oštetio telefonski aparat, telefaks, interfon, troja staklena vrata na regalu, regal, tri lustera, zamrzivač marke Gorenje, stalak za telefon i četiri prozorska stakla. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 35 tisuća kuna. 

Jučer je u policijsku postaju Ozalj pristupio 51-godišnjak iz Polja Ozaljskog, grad Ozalj, te je prijavio da mu je u vremenskom periodu od 5. do 6. listopada nepoznati počinitelj oštetio pokrovnu mramornu ploču na grobnom mjestu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tri tisuće kuna.


Stranica