Nasilničko ponašanje u obitelji

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 50-godišnjak iz Karlovca, u vremenskom periodu od veljače 2008. do svibnja 2009. godine u alkoholiziranom stanju u četiri navrata vrijeđao te psihički zlostavljao 46-godišnju bivšu suprugu i 22-godišnjeg sina, zbog čega je i prekršajno prijavljen. Protiv istog slijedi kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak iz Karlovca u vremenskom periodu od prosinca 2006. do 14. rujna 2009. godine u četiri navrata vrijeđao, te fizički i psihički zlostavljao svoje roditelje (starosti 54 i 49 godina) zbog čega je prekršajno prijavljivan. Protiv istog slijedi kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 50-godišnjak iz Karlovca, u vremenskom periodu od veljače 2008. do svibnja 2009. godine u alkoholiziranom stanju u četiri navrata vrijeđao te psihički zlostavljao 46-godišnju bivšu suprugu i 22-godišnjeg sina, zbog čega je i prekršajno prijavljen. Protiv istog slijedi kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak iz Karlovca u vremenskom periodu od prosinca 2006. do 14. rujna 2009. godine u četiri navrata vrijeđao, te fizički i psihički zlostavljao svoje roditelje (starosti 54 i 49 godina) zbog čega je prekršajno prijavljivan. Protiv istog slijedi kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.


Stranica