Krađe mobitela i bicikla

Jučer, između 15 i 19 sati na kupalištu u Mrežničkom Brigu, općina Duga Resa, 22-godišnjaku iz Duge Rese iz ruksaka otuđen je mobitel marke Sony Ericson i IMEI, za vrijeme dok se nalazio na kupanju rijeke Mrežnice. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Jučer je 37-godišnjak iz Karlovca prijavio da mu je u subotu, 15. kolovoza iz hodnika stambene zgrade otuđen bicikl marke Nakamura. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Jučer je 26-godišnjakinja iz Ozlja prijavila da joj je u nedjelju, 16. kolovoza, u disco clubu u Ozlju otuđena torbica u kojoj su se nalazili dokumenti i dva mobilna uređaja (Samsung i Nokia). Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer, između 15 i 19 sati na kupalištu u Mrežničkom Brigu, općina Duga Resa, 22-godišnjaku iz Duge Rese iz ruksaka otuđen je mobitel marke Sony Ericson i IMEI, za vrijeme dok se nalazio na kupanju rijeke Mrežnice. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Jučer je 37-godišnjak iz Karlovca prijavio da mu je u subotu, 15. kolovoza iz hodnika stambene zgrade otuđen bicikl marke Nakamura. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer je 26-godišnjakinja iz Ozlja prijavila da joj je u nedjelju, 16. kolovoza, u disco clubu u Ozlju otuđena torbica u kojoj su se nalazili dokumenti i dva mobilna uređaja (Samsung i Nokia). Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica