Teške krađe

U vremenu od 5. do 10. kolovoza u mjestu Dugo Selo Lasinjsko, Lasinja, otuđen je traktor marke Ursus karlovačkih registarskih oznaka vlasništvo 28-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na 74 tisuća kuna. U vremenu od 5. do 13. kolovoza u Ličkoj Jesenici, Saborsko, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 53-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđen DVD-player marke Vivax, TV nepoznate marke, agregat za struju marke Einhel i harmonika marke Veltmeister. Materijalna šteta cijeni se na 1 500 kuna.

U vremenu od 5. do 10. kolovoza u mjestu Dugo Selo Lasinjsko, Lasinja, otuđen je traktor marke Ursus karlovačkih registarskih oznaka vlasništvo 28-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na 74 tisuća kuna.

U vremenu od 5. do 13. kolovoza u Ličkoj Jesenici, Saborsko, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 53-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđen DVD-player marke Vivax, TV nepoznate marke, agregat za struju marke Einhel i harmonika marke Veltmeister. Materijalna šteta cijeni se na 1 500 kuna.



Stranica