Krađe

Jučer je 18-godišnjakinja iz Karlovca prijavila krađu prijenosnog računala koja se desila sa 6. na 7. kolovoz u Karlovcu na Baniji. Materijalna šteta procjenjuje se na oko četiri tisuće kuna. Jučer u Karlovcu, u Šebetićevoj ulici, iz uredskog radnog stola otuđen je novčanik vlasništvo 34-godišnje Karlovčanke u kojem su se osim osobnih dokumenata nalazile i bankovne kartice s kojih je počinitelj podignuo novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tri tisuće kuna. U periodu od ponedjeljka do utorka, 10. na 11. kolovoza u Karlovcu u Ulici Imbre Tkalca otuđen je bicikl vlasništvo 57-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1 400 kuna. Od nedjelje do ponedjeljka, 9. na 10 kolovoz u Ozlju iz obiteljske kuće otuđen je novčanik vlasništvo 48-godišnjaka iz Ozlja u kojem su se osim osobnih dokumenata nalazile i bankovne kartice s kojih je počinitelj podigao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 2 200 kuna.

Jučer je 18-godišnjakinja iz Karlovca prijavila krađu prijenosnog računala koja se desila sa 6. na 7. kolovoz u Karlovcu na Baniji. Materijalna šteta procjenjuje se na oko četiri tisuće kuna.

Jučer u Karlovcu, u Šebetićevoj ulici, iz uredskog radnog stola otuđen je novčanik vlasništvo 34-godišnje Karlovčanke u kojem su se osim osobnih dokumenata nalazile i bankovne kartice s kojih je počinitelj podignuo novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko tri tisuće kuna.

U periodu od ponedjeljka do utorka, 10. na 11. kolovoza u Karlovcu u Ulici Imbre Tkalca otuđen je bicikl vlasništvo 57-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1 400 kuna.

Od nedjelje do ponedjeljka, 9. na 10 kolovoz u Ozlju iz obiteljske kuće otuđen je novčanik vlasništvo 48-godišnjaka iz Ozlja u kojem su se osim osobnih dokumenata nalazile i bankovne kartice s kojih je počinitelj podigao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 2 200 kuna.



Stranica