Provale u kuće, skladište i školu

U vremenu od 9. do 11. srpnja izvršena je provala u podrumsku prostoriju vlasništvo 45-godišnjaka iz Duge Rese odakle su otuđena dva bicikla. Materijalna šteta je oko 5 300 kuna. U vremenu od 7. do 10. srpnja izvršena je provala u kuću u Bariloviću, vlasništvo 30-godišnjaka iz Karlovca, iz koje je otuđen štednjak, hladnjak, klavijatura, kosilica i roštilj. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. U vremenu od 10. do 11. srpnja izvršena je provala u skladište poduzeća iz Zagreba u Belajskim Poljicama, odakle je otuđeno 1 100 kg paljenog bakra. Materijalna šteta je oko 19 tisuća kuna. U vremenu od 10. do 11. srpnja izvršena je provala u Osnovnu školu "Tušilović" odakle je otuđena kosilica, televizor, DVD player, mini linija i računalo s monitorom i tipkovnicom. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. U vremenu od 6. do 11. srpnja izvršena je provala u kuću u Plaškom vlasništvo 57-godišnjaka iz Bakra odakle je otuđena udarna bušilica s pripadajućim priborom i plinska boca. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

U vremenu od 9. do 11. srpnja izvršena je provala u podrumsku prostoriju vlasništvo 45-godišnjaka iz Duge Rese odakle su otuđena dva bicikla. Materijalna šteta je oko 5 300 kuna.

U vremenu od 7. do 10. srpnja izvršena je provala u kuću u Bariloviću, vlasništvo 30-godišnjaka iz Karlovca, iz koje je otuđen štednjak, hladnjak, klavijatura, kosilica i roštilj. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.
 
U vremenu od 10. do 11. srpnja izvršena je provala u skladište poduzeća iz Zagreba u Belajskim Poljicama, odakle je otuđeno 1 100 kg paljenog bakra. Materijalna šteta je oko 19 tisuća kuna.
 
U vremenu od 10. do 11. srpnja izvršena je provala u Osnovnu školu "Tušilović" odakle je otuđena kosilica, televizor, DVD player, mini linija i računalo s monitorom i tipkovnicom. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.
 
U vremenu od 6. do 11. srpnja izvršena je provala u kuću u Plaškom vlasništvo 57-godišnjaka iz Bakra odakle je otuđena udarna bušilica s pripadajućim priborom i plinska boca. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.


Stranica