Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer u 20.15 sati na županijskoj cesti u Zagradcima 30-godišnjak iz Netretića upravljao je neregistriranim mopedom marke Tomos, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, od smjera Novigrada u smjeru Skupice, kojom prilikom je pao na lijevu bočnu stranu, na kolnik i zadobio teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 200 kuna. Jučer u 10.30 sati 60-godišnjakinja iz Zagreba upravljala je osobnim automobilom marke Toyota, zagrebačkih registarskih oznaka i kretala se državnom cestom broj jedan od Slunja prema Rakovici. Dolaskom u mjesto Oštarski Stanovi, iz neutvrđenih razloga, prelazi na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Škoda Felicia, zagrebačkih registarskih oznaka, koje je vuklo prikolicu, a istim je upravljao 51-godišnjak iz Zagreba. Oboje vozača zadobilo je teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.

Jučer u 20.15 sati na županijskoj cesti u Zagradcima 30-godišnjak iz Netretića upravljao je neregistriranim mopedom marke Tomos, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, od smjera Novigrada u smjeru Skupice, kojom prilikom je pao na lijevu bočnu stranu, na kolnik i zadobio teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 200 kuna.

Jučer u 10.30 sati 60-godišnjakinja iz Zagreba upravljala je osobnim automobilom marke Toyota, zagrebačkih registarskih oznaka i kretala se državnom cestom broj jedan od Slunja prema Rakovici. Dolaskom u mjesto Oštarski Stanovi, iz neutvrđenih razloga, prelazi na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Škoda Felicia, zagrebačkih registarskih oznaka, koje je vuklo prikolicu, a istim je upravljao 51-godišnjak iz Zagreba. Oboje vozača zadobilo je teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.


Stranica