Krivotvorenje registarskih pločica

Jučer, na MCGP Maljevac, na izlazu iz RH, kontroliran je osobni automobil Alfa Romeo s kojim je upravljao 22-godišnji državljanin RH. Utvrđeno je da je isti od papira izradio zadnju registarsku pločicu. Slijedi kaznena prijava. Danas, od strane policijskih službenika, u Karlovcu na auto cesti A-1, zaustavljen je teretni automobil marke Iveco, s kojim je upravljao 53-godišnji vozač iz Podgradine, a na kojem su bile postavljene ne pripadajuće zagrebačke registarske pločice. Slijedi kaznena prijava.

Jučer, na MCGP Maljevac, na izlazu iz RH, kontroliran je osobni automobil Alfa Romeo s kojim je upravljao 22-godišnji državljanin RH. Utvrđeno je da je isti od papira izradio zadnju registarsku pločicu. Slijedi kaznena prijava.

Danas, od strane policijskih službenika, u Karlovcu na auto cesti A-1, zaustavljen je teretni automobil marke Iveco, s kojim je upravljao 53-godišnji vozač iz Podgradine, a na kojem su bile postavljene ne pripadajuće zagrebačke registarske pločice. Slijedi kaznena prijava.



Stranica