Stradali biciklisti

U srijedu, 10. lipnja u 18.25 sati 46-godišnji Karlovčanin upravljao je biciklom kroz naselje Vučjak u smjeru naselja Zagradci. U naselju Vučjak kod kbr. 13 zbog nizbrdice i prevelike brzine kretanja bicikla u desnom zavoju gubi ravnotežu i zajedno s biciklom pada na kolnik. U navedenom padu isti je zadobio teške tjelesne ozlijede, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Karlovac. Istog dana oko 21.20 sati u mjestu Donje Zagorje, na ŽC-3218, na raskrižju za zaseoke Rendulići i Ivanci, dogodila se prometna nesreća na način da je 14-godišnje dijete, upravljalo biciklom bez svjetala i zaštitne kacige i kretalo se nizbrdicom iz smjera zaseoka Rendulići u smjeru zaseoka Ivanci. Dolaskom na navedeno raskrižje nije se zaustavilo na postavljeni prometni znak "stop", nego je ušlo u raskrižje, u tom trenutku iz smjera Ogulina u smjeru Donjeg Zagorja, naišao je osobni automobil ogulinskih reg. oznaka kojim je upravljala 24-godišnjakinja iz Zagorja, te je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u biciklistu koji tijelom udara u vjetrobransko staklo i pada na kolnik. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je u Općoj bolnici Ogulin.

U srijedu, 10. lipnja u 18.25 sati 46-godišnji Karlovčanin upravljao je biciklom kroz naselje Vučjak u smjeru naselja Zagradci. U naselju Vučjak kod kbr. 13 zbog  nizbrdice i prevelike brzine kretanja bicikla u desnom zavoju gubi ravnotežu i zajedno  s biciklom pada na kolnik. U navedenom padu isti je zadobio teške tjelesne ozlijede, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Karlovac.

Istog dana oko 21.20 sati u mjestu Donje Zagorje, na ŽC-3218, na raskrižju za zaseoke Rendulići i Ivanci, dogodila se prometna nesreća na način da je 14-godišnje dijete, upravljalo biciklom bez svjetala i zaštitne kacige i kretalo se nizbrdicom iz smjera zaseoka Rendulići u smjeru zaseoka Ivanci. Dolaskom na navedeno raskrižje nije se zaustavilo na postavljeni prometni znak "stop", nego je ušlo u raskrižje, u tom trenutku iz smjera Ogulina  u smjeru Donjeg Zagorja, naišao je osobni automobil ogulinskih reg. oznaka kojim je upravljala 24-godišnjakinja iz Zagorja, te je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u biciklistu koji tijelom udara u vjetrobransko staklo i pada na kolnik. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je u Općoj bolnici Ogulin.


Stranica