Razbojništvo - razriješeno kazneno djelo

Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom djelatnika Policijske postaje Karlovac otkriveni su počinitelji kaznenog djela "razbojništva" i "oduzimanja tuđe pokretne stvari", a koja su počinjena 4. lipnja u večernjim satima u parku pored Kina "Edison" u Karlovcu, kada je od strane više osoba fizički napadnut 19-godišnjak iz Ozlja, te mu je otuđen automobil "Opel Corsa" karlovačkih reg. oznaka (pronađen drugi dan), mobiteli, novčanik sa dokumentima i novcem. Utvrđeno je da su počinitelji 22-godišnjak, 21-godišnjak i 18-godišnjak, svi iz Karlovca. Tijekom kriminalističke obrade u kontejneru su pronađeni dokumenti i vraćeni vlasniku. U srijedu, 10. lipnja u prijepodnevnim satima Županijskom sudu u Karlovcu dovedeni su 21-godišnjak i 18-godišnjak zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo "razbojništva", te 22-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "razbojništva" i "oduzimanja tuđe pokretne stvari". Nakon saslušanja 22-godišnjaku i 21-godišnjaku određeno je 48-satno zadržavanje u Zatvoru u Karlovcu.

Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom djelatnika Policijske postaje Karlovac otkriveni su počinitelji kaznenog djela "razbojništva" i "oduzimanja tuđe pokretne stvari", a koja su počinjena 4. lipnja u večernjim satima u parku pored Kina "Edison" u Karlovcu, kada je od strane više osoba fizički napadnut 19-godišnjak iz Ozlja, te mu je otuđen automobil "Opel Corsa" karlovačkih reg. oznaka (pronađen drugi dan), mobiteli, novčanik sa dokumentima i novcem.

Utvrđeno je da su počinitelji 22-godišnjak, 21-godišnjak i 18-godišnjak, svi iz Karlovca. Tijekom kriminalističke obrade u kontejneru su pronađeni dokumenti i vraćeni vlasniku.

U srijedu, 10. lipnja u prijepodnevnim satima Županijskom sudu u Karlovcu dovedeni su 21-godišnjak i 18-godišnjak zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo "razbojništva", te 22-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "razbojništva" i "oduzimanja tuđe pokretne stvari".
Nakon saslušanja 22-godišnjaku i 21-godišnjaku određeno je 48-satno zadržavanje u Zatvoru u Karlovcu.



Stranica