Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer 24. lipnja u 20 sati u mjestu Donje Stative kod kbr. 30/a, općina Netretić, na državnoj cesti D-6 došlo je do prometne nesreće na način da je 47-godišnjak iz Karlovca motociklom marke "Suzuki" karlovačkih reg. oznaka pretjecao osobni automobil slovenskih reg. oznaka s kojim je upravljao 22-godišnji državljanin BiH, a koji je sa svojim vozilom već bio u fazi pretjecanja. Motociklista motorom udara u automobil, slijeće van kolnika, te pada s motora na cestu po kojoj klizi. Motocikl nije bio tehnički pregledan, a vozač je koristio zaštitnu kacigu. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač motocikla. Na mjestu događaja očevid su obavili istražni sudac i županijski državni odvjetnik. Materijalna šteta je oko 22 tisuće kuna.

Jučer 24. lipnja u 20 sati u mjestu Donje Stative kod kbr. 30/a, općina Netretić, na državnoj cesti D-6 došlo je do prometne nesreće na način da je 47-godišnjak iz Karlovca motociklom marke "Suzuki" karlovačkih reg. oznaka pretjecao osobni automobil slovenskih reg. oznaka s kojim je upravljao 22-godišnji državljanin BiH, a koji je sa svojim vozilom već bio u fazi pretjecanja. Motociklista motorom udara u automobil, slijeće van kolnika, te pada s motora na cestu po kojoj klizi. Motocikl nije bio tehnički pregledan, a vozač je koristio zaštitnu kacigu.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač motocikla. Na mjestu događaja očevid su obavili istražni sudac i županijski državni odvjetnik. Materijalna šteta je oko 22 tisuće kuna.


Stranica