Započinje druga faza uklanjanja zaostalih eksplozivnih sredstava

Slika PU_KA/MUP_slike/pozar03.jpg

Obavještavamo građane da u ponedjeljak, 27. travnja započinje druga faza uklanjanja zaostalih eksplozivnih sredstava izvan ograđenog prostora bivšeg vojnog skladišta Oštarije, kod mjesta Josipdol, a koju će provoditi policijski službenici protueksplozijske zaštite.  Kako ne bi došlo do nepotrebnog uznemiravanja javnosti uslijed povremenih detonacija, obavještavamo svekoliko građanstvo, a poglavito stanovništvo na području Josipdola i Oštarijskih Dolova, da će policijski službenici u razdoblju od 27. do 30. travnja i u razdoblju od 4. do 8. svibnja, provoditi uklanjanje zaostalih eksplozivnih sredstava, od kojih će pojedina eksplozivna sredstva iz sigurnosnih razloga uništavati na samome mjestu pronalaska, a preostala na Vojnom poligonu Eugen Kvaternik u Slunju na prostoru Oštarijskih Dolova.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo građane da u ponedjeljak, 27. travnja započinje druga faza uklanjanja zaostalih eksplozivnih sredstava izvan ograđenog prostora bivšeg vojnog skladišta Oštarije, kod mjesta Josipdol, a koju će provoditi policijski službenici protueksplozijske zaštite.
 
Kako ne bi došlo do nepotrebnog uznemiravanja javnosti uslijed povremenih detonacija, obavještavamo svekoliko građanstvo, a poglavito stanovništvo na području Josipdola i Oštarijskih Dolova, da će policijski službenici u razdoblju od 27. do 30. travnja i u razdoblju od 4. do 8. svibnja, provoditi uklanjanje zaostalih eksplozivnih sredstava, od kojih će pojedina eksplozivna sredstva iz sigurnosnih razloga uništavati na samome mjestu pronalaska, a preostala na Vojnom poligonu Eugen Kvaternik u Slunju na prostoru Oštarijskih Dolova.



Stranica