Za više kaznenih djela osumnjičen 30-godišnjak

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/GRBB_1.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Oštećenje tuđe stvari, muškarac je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo

Foto: ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela Oštećenje tuđe stvari.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 30-godišnjak u razdoblju od 9. do 10. prosinca 2022. godine oštrim predmetom probušio pneumtike na osam osobnih i na jednom teretnom vozilu u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba u gradskim četvrtima Rakovac i Zvijezda u Karlovcu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Oštećenje tuđe stvari, 30-godišnjak je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo.

S obzirom da postoji sumnja da je osumnjičeni muškarac počinio još takvih kaznenih djela na području Karlovca, policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

 

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon