Vožnja pod utjecajem alkohola

Slika PU_KA/MUP_slike/alkotest02.jpg

Policijski službenici su jučer, u mjestu Gornje Taborište, Slunj, utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,20 promila upravlja 47-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Podsjećamo! Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na povoljno stanje sigurnosti u prometu.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici su jučer, u mjestu Gornje Taborište, Slunj, utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,20 promila upravlja 47-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Podsjećamo!
Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na povoljno stanje sigurnosti u prometu.

 



Stranica