Vožnja pod utjecajem alkohola

Slika PU_KA/MUP_slike/alkohol.jpg

Noćas prilikom kontrole prometa u Karlovcu, u gradskoj četvrti Zvijezda, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,02 promila upravlja 39-godišnjak. Ujedno, jučer je u Karlovcu, na Borlinu, pod utjecajem od 1,88 promila osobnim automobilom upravljao 22-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje, a u Kupljenskom 65-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,98 promila. Sva trojica vozača isključena su iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  Kako bi povećali razinu sigurnosti u prometu podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu.  

Foto: ilustracija

Noćas prilikom kontrole prometa u Karlovcu, u gradskoj četvrti Zvijezda, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,02 promila upravlja 39-godišnjak. Ujedno, jučer je u Karlovcu, na Borlinu, pod utjecajem od 1,88 promila osobnim automobilom upravljao 22-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje, a u Kupljenskom 65-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,98 promila.
Sva trojica vozača isključena su iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Kako bi povećali razinu sigurnosti u prometu podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu.
 



Stranica