Vozačima u Ogulinu uručena priznanja i prigodne nagrade

Slika PU_KA/PU_info/2017/Ogulin_Dan_ljubaznosti_u_prometu/naslovnica.jpg

Foto: PP Ogulin

Povodom obilježavanja dana grada Ogulina Policijska postaja Ogulin je 6. rujna po drugi puta provela akciju Dan ljubaznosti u prometu. Cilj akcije je poticanje tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanja vozača da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima.

Akcija je bila provedena na šest najprometnijih raskrižjima u gradu Ogulinu te je tom prilikom utvrđeno da su 162 vozača propustili vozače na obilježenim pješačkim prijelazima, a 29 vozača nije propustilo pješake. Za 10 vozačica i vozača priznanja i prigodne nagrade uručili su jučer 13. rujna načelnik Policijske postaje Ogulin Dražen Lipošćak i gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović.

Krajnji cilj akcije je osjećati se sigurnije i ugodnije u gradu u kojem živimo. Naravno, želja je da takvo kulturno i ljubazno ponašanje postane dijelom naše svakidašnjice no to je proces koji traje. Iz tih razloga pozivamo građane da se bez obzira na provedenu akciju koja je prošla i dalje svojim primjerom poznavanja prometne kulture aktivno sudjeluju u provođenju ove aktivnosti tijekom cijele godine.
 



Stranica