Vladi Cindriću uručeno odlikovanje Red hrvatskog pletera

  • Slika /PU_KA/PU_info/2020/Vladi_Cindricu_uruceno_odlikovanje_Rad_hrvatskog_pletera/2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Za osobite zasluge u promociji hrvatske policije kroz sportske uspjehe ostvarene na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima Vlado Cindrić primio odlikovanje Red hrvatskog pletera

Foto: PU karlovačka

Danas 1. listopada u Policijskoj upravi karlovačkoj načelnik Darko Bratić policijskom službeniku Vladi Cindriću uručio je odlikovanje Red hrvatskog pletera. Naime, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u listopadu 2019. godine donijela je Odluku o dodjeli odlikovanja Redom hrvatskog pletera policijskim službenicima za osobite zasluge u promociji hrvatske policije kroz sportske uspjehe ostvarene na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. Uručivanje odlikovanja bilo je odgođeno zbog pojave epidemije koronavirusa te je uručivanje upriličeno pojedinačno po policijskim upravama, a Vladi Cindriću odlikovanje je prigodno uručeno danas u Uredu načelnika Policijske uprave karlovačke.
 
Podsjetimo, Vlado Cindrić već dugi niz godina kao član Streljačkog kluba Policajac u streljaštvu niže uspjehe na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini, a iza sebe ima veliki broj priznanja i postignutih uspjeha. Godinama je u vrhu karlovačkog i županijskog sporta i jedan je od najboljih pištoljaša u Republici Hrvatskoj. Više puta je nastupio za reprezentaciju Hrvatske, a po odluci Hrvatskog olimpijskog odbora sportaš je treće kategorije i stalni član reprezentacije.

Pisane vijesti