Uspješno provedena akcija darivanja krvi u PU karlovačkoj

Slika PU_KA/PU_info/2016/Darivanje_krvi_druga_akcija/naslovnica.jpg

Danas u vremenu od 8 do 11 sati u prostorijama Policijske postaje Karlovac, u Ulici Vladka Mačeka 13 u Karlovcu, u organizaciji Aktiva dobrovoljnih davatelja krvi PU karlovačke i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a, organizirana je redovna akcija darivanja krvi, prva ove godine. Današnjoj akciji odazvao se 61 darivatelj, a prikupljeno je vrijednih 59 doza krvi. Ovim putem zahvaljujemo svim dobrovoljnim darivateljima koji su i ovaj put svojim činom ukazali na važnost organiziranja ovakvih akcija. Sljedeća akcija planirana je 26. travnja ove godine.

Foto: iz arhive PU karlovačke

Danas u vremenu od 8 do 11 sati u prostorijama Policijske postaje Karlovac, u Ulici Vladka Mačeka 13 u Karlovcu, u organizaciji Aktiva dobrovoljnih davatelja krvi PU karlovačke i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a, organizirana je redovna akcija darivanja krvi, prva ove godine.
Današnjoj akciji odazvao se 61 darivatelj, a prikupljeno je vrijednih 59 doza krvi. Ovim putem zahvaljujemo svim dobrovoljnim darivateljima koji su i ovaj put svojim činom ukazali na važnost organiziranja ovakvih akcija. Sljedeća akcija planirana je 26. travnja ove godine.



Stranica