Uhićen muškarac koji je otuđio osobni automobil

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/policija_natpis.jpg

Osumnjičeni muškarac predan je pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave podneseno nadležnom državnom odvjetništvu 

Foto: ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, državljaninom Ukrajine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krađa i Krivotvorenje isprave.
 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od  5. do 6. travnja iz dvorišta obiteljske kuće na području Duge Rese 60-godišnjaku otuđio osobni automobil koji je bio otključan i s originalnim pogonskim ključem u kontakt bravici.
 
Odmah nakon otuđenja osobnog automobila, s vozila je skinuo obje pripadajuće registarske pločice te na njihovo mjesto stavio pokusne registarske pločice nakon čega se s vozilom koristio u prometu sve do 10. travnja kada su ga policijski službenici zatekli u Karlovcu.
 
Osumnjičeni muškarac jučer je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave podneseno nadležnom državnom odvjetništvu. 
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon