U Rijeci održana edukacija za djecu iz Karlovačke županije

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Rijeka_prevencija_Crveni križ_77.2022/5.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici nastavljaju s raznim preventivnim programima i oblicima edukacije za djecu i mlade  

Foto: PU karlovačka
 
Danas, 7. srpnja, u Domu Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, policijska službenica za nadzor, planiranje - prevenciju Policijske uprave karlovačke održala je edukaciju na temu prevencija trgovanja ljudima i sigurnost na internetu.
 
Naime, u okviru programa Ljetne škole mladih Rijeka - 2022. policijska službenica je na poziv Društva Crvenog križa Karlovačke županije u Rijeci održala edukativnu radionicu za 24 djece iz Karlovačke županije.
 
Policijski službenici Policijske uprave karlovačke i dalje kontinuirano educiraju djecu i mlade te nastoje kroz razne preventivne programe i oblike edukacije utjecati na svijest djece i mladih osoba da budu oprezni i pažljivi te da ne postanu žrtve kaznenih djela. Tako su danas djeca upoznata s različitim kaznenim djelima koja se mogu počiniti prema njima kao i različitim oblicima nasilja. Budući da je nasilje putem interneta postao ozbiljan problem na globalnoj razini, upoznata su i sa sigurnim korištenjem interneta kao i opasnostima na društvenim mrežama te njihovim dobrim i lošim stranama.

Pisane vijesti