U prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer u 15.45 sati na državnoj cesti D-42 u mjestu Selište Drežničko dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je 20-godišnjak koji na raskrižju prilikom skretanja nije propustio vozila koja se kreću iz suprotnog smjera te udario u osobni automobil s lakom prikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozači osobnih automobila i 78-godišnja putnica. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv 20-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.   

Foto: ilustracija

Jučer u 15.45 sati na državnoj cesti D-42 u mjestu Selište Drežničko dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je 20-godišnjak koji na raskrižju prilikom skretanja nije propustio vozila koja se kreću iz suprotnog smjera te udario u osobni automobil s lakom prikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak.
U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozači osobnih automobila i 78-godišnja putnica. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv 20-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.



Stranica